اس ام اس عکس جوک بازیگران
غذا با بادمجان و گوجه فرنگی
پنج شنبه 24 مرداد 1398 ساعت 15:24 | بازدید : 276 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

طرز تهیه خاویار بادمجان

طرز تهیه خاویار بادمجان کارخانه ای در منزل , دستور پخت خاویار بادمجان رژیمی کنسروی , xvc jidi oh dhv fhnl hk

طرز تهیه خاویار بادمجان

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی آسان می توانید برای 4 نفر خاویار بادمجان تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خاویار بادمجان تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم خاویار بادمجان

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • بادمجان ۴ عدد
  • جعفری ۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت خاویار بادمجان

طرز تهیه خاویار بادمجان

برای تهیه خاویار بادمجان خانگی ابتدا بادمجان ها را می شوییم و روی منقل یا روی کباب پز یا روی گاز کباب می کنیم(البته می توانید آن ها را آبپز نیز کنید) و پس از خنک شدن ان ها را پوست می گیریم و گوجه فرنگی ها را می شوییم و آن ها را نیز کباب می کنیم

و اجازه می دهیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو ریز آن ها را خرد می کنیم. سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

همین طور سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن زیتون می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیاز و سیر را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و گوجه فرنگی های خرد شده را می افزاییم

و تفت می دهیم تا آب آن ها کاملا تبخیر شود و کمی فلفل سیاه و نمک روی مواد می پاشیم و بادمجان ها را با گوشتکوب له می کنیم و یا روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و به مواد داخل تابه می افزاییم و جعفری ها را پاک می کنیم

و می شوییم و در خرد کن می ریزیم تا ریز خرد شود و داخل تابه می ریزیم و اب لیمو ترش را می افزاییم و درب تابه را می گذاریم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا مواد خوب پخته شوند،برای زیباتر شدن رنگ خاویار بادمجان می توانید

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در تابه ای کوچک همراه با کمی روغن تفت دهید و به خاویار بادمجان اضافه کنید.حدودا 10 دقیقه زمان برای پخت کامل آن کافی است.خاویار بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با نان نوش جان کنید.

 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








نویسندگان
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 3631
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 6402
:: باردید دیروز : 620
:: بازدید هفته : 7339
:: بازدید ماه : 9150
:: بازدید سال : 30541
:: بازدید کلی : 300772